RemonttiReiska
PL
1188, 70211 Kuopio


info@remonttireiska.fi

RemonttiReiskan palvelulupaus

RemonttiReiska on koonnut verkostoonsa eri alojen valtakunnallisia ja paikallisia toimijoita, jotka ovat yksityisiä, alallaan jo pitkään toimineita yrityksiä tai yrittäjiä. Verkostoon kuuluu mm. keittiökaluste- ja kodinkonetoimittajia, remonttimateriaalien ja -tarvikkeiden toimittajia sekä asentajia ja ammattimaisia remontinsuorittajia eli paikallisia RemonttiReiskoja. Työnjohdosta ja laadunvalvonnasta vastaavat RemonttiMestarit paikkakunnittain. Parhaiten RemonttiReiska palvelee asunnon omistajia, jotka haluavat toteuttaa kokonaisremontin avaimet käteen -periaatteella.

RemonttiReiska koordinoi ja hallinnoi verkostoonsa kuuluvien yritysten sekä remontinsuorittajien toimintaa remontin aikana. RemonttiReiska valvoo, että remonttiin sisältyvät työt suoritetaan ja tavarat toimitetaan sovittujen toimitusaikataulujen puitteissa. Remontoiduissa kohteissa tehdään aina lopputarkastus ennen luovutusta asiakkaalle, ja asiakkaalle luovutetaan Oman Kodin Arvokirja™.


Palvelut asunnon myyjälle ja ostajalle

RemonttiReiska toteuttaa sekä asunnon myyjän että ostajan remonttisuunnitelmat. Jos asuntoon on tehtävä remontti myyntiä varten, tai jos asunnon ostaja haluaa varmistua remontin kustannuksista ennen ostotarjouksen jättämistä, kannattaa RemonttiMestari kutsua apuun.

Täytä ensin oheinen tarvekartoituslomake.
Lomake sisältää kysymyksiä remontointitarpeista sekä toiveen ajankohdasta, jolloin paikallinen RemonttiMestari tulee tekemään urakkatarjouksen remontista. Tarjous on asiakkaalle maksuton eikä velvoita asiakasta mihinkään.


Paikallisen RemonttiMestarin palvelut

RemonttiMestari käy asiakkaan pyynnöstä paikan päällä arvioimassa remontoitavan kohteen, tekee siitä urakkatarjouksen ja toimittaa sen asiakkaalle henkilökohtaisesti. RemonttiMestari myös ohjaa ja valvoo remontinsuorittajien eli paikallisten RemonttiReiskojen työtä.

Urakkasopimus tehdään aina kirjallisesti. Se sisältää remonttiin kuuluvien työsuoritusten lisäksi myös erilaisten pintamateriaalien, kalusteiden ja koneiden asennuksen sekä remontin aikataulun. Paikallinen RemonttiReiska antaa aina laatutakuun tekemälleen työlle.
Oman Kodin Arvokirja

Remontin päätyttyä tehdään aina luovutustarkastus ja laaditaan tarkastuspöytäkirja. Kun asiakas on hyväksynyt remontin, RemonttiReiska luovuttaa remontoidun asunnon omistajalle Oman Kodin Arvokirjan™, joka sisältää kaiken oleellisen informaation, joka on kertynyt remontin aikana: mm. sopimusasiakirjat, piirustukset, tiedot remonttiin käytetyistä materiaaleista (esim. maalien ja tapettien numerot ja nimet), tarvittaessa valokuvia piiloon jääneistä kohteista, remontinsuorittajien yhteystiedot ja kodinkoneiden takuuasiakirjat.


Kotitalousvähennys


RemonttiReiska tekee asiakkaalle yhteenvedon laskutetuista töistä, jolloin asiakas saa laskelman liitettäväksi veroilmoitukseensa kotitalousvähennystä varten.

Kosteusvauriot

Jos havaitset, että asunnossasi on syntynyt äkillinen vesivahinko tai epäilet, että asuntoosi on tästä syystä voinut syntyä kosteusvaurio, pyydä paikallinen RemonttiMestari tutkimaan tilanne. RemonttiMestari ottaa tilanteen hallintaansa ja pyrkii estämään vahinkojen laajentumisen. RemonttiMestari informoi asiasta vakuutusyhtiölle, isännöitsijälle ja tarvittaessa myös asunnon välittäneelle kiinteistönvälittäjälle ja sopii vahinkokohteeseen tehtävistä kosteuskartoitus-, kuivaus- ja jälkikorjaustoimenpiteistä.

Etuovi.com

Elega

Markantalo

Värisilmä

Mitsubishi